הים התיכון מהווה השראה למנות הטעימות של עכו
המטבח הים תיכוני של עכו שואב השראה מהמקום ומהאנשים, שילוב של שורשים ים תיכוניים ומזרחם תיכוניים, עם השפעות אתניות שונות ממדינות ערביות, צפון אפריקאיות ואירופאיות. המסעדות מתגאות בדגים טריים מהדייגים המקומיים, וכן בבשרים וירקות מקומיים. כמו הרבה מהמוסדות של עכו, יש מסעדות משפחתיות בשפע, עם מסורות שמועברות מדור לדור. חלק מהמוסדות התחילו בקטן וגדלו לאורך השנים, בזמן שאחרות נשארו בדיוק אותו דבר במשך עשורים על גבי עשורים. אפשר להרגיש את המסורת ארוכת הימים של כל מסעדה מהמלצרים ואנשי הצוות החמים ומסבירי הפנים.
קשה לבחור מסעדה מזרח תיכונית בעכו, כי יש כל כך הרבה אפשרויות מצוינות. הנופים הייחודיים הם חלק מהחוויה, בין אם אתם ליד הים או בסמטה בעיר העתיקה. צפו למזטים נדיבים שכוללים מבחר של סלטים טריים ומבושלים, כגון כרובית בטחינה, סלט חצילים, טבולה, לַבַּנֶה, טחינה, חומוס, ופלאפל לפני שתתעמקו במנות העיקריות הכוללות דגים טריים מבושלים או צלויים כגון אברומה או מושט ים תיכוני, לצד מנות של שרימפס וקלמארי. חובבי בשר ימצאו קבב ובשרים צלויים אחרים ברוב המסעדות בזמן שצמחונים וטבעונים יכולים ליהנות ממבחר רחב של מנות ראשונות, סלטים, ירקות בגריל ועוד. יש כל כך הרבה מסעדות שיהיה לכם מאוד קשה לבחור!